U vindt het belangrijk, dat bij aanschaf van een auto,  alles van A tot Z goed geregeld is. Zekerheid en garantie zijn voor u belangrijke punten waarop niet wordt bezuinigd.

Dat is precies waar ik (Christel Westerhof) me graag voor inzet. Ik hecht waarde aan echte en oprechte interesse. Met mijn perfectionistische drive, vervul ik graag de wensen en behoeften van mijn klanten.

Tevreden klanten geven mij een prettig gevoel.

Het werd tijd het heft in eigen handen te nemen, na het afronden van een HBO-opleiding en 20 jaren werkervaring in het vak. Dit in zowel het binnen- als het buitenland.

Mijn manier van zaken doen is anders en eigen. U hoeft namelijk niet via internet een proefrit te plannen. U krijgt ook geen computer aan de lijn.  Dit vind ik namelijk erg onpersoonlijk. U kunt gewoon bellen en dan maak ik graag een afspraak met u,  wanneer het u het beste uitkomt.

Daarnaast heb ik niet veel met franje dat maakt alles onnodig duur. Ik houd van eenvoud. Wel hecht ik waarde aan een lekkere kop koffie.  Deze kunt u graag bij mij komen drinken.

Ik hoop gauw iets van U te  horen,  want ik sta voor u klaar.

Christel Westerhof.